historische rondwandeling door Heerenveen-Midden

Categorie
Wandelingen / Rondleidingen
Datum
2018-06-07 19:00 - 20:30

Rondwandeling Heerenveen-Midden

Donderdagavond 7 juni organiseert de stichting Werkgroep Oud-Heerenveen in samenwerking met VVV Heerenveen een historische rondwandeling door Heerenveen-Midden. Een ervaren gids leidt de deelnemers door de Heerenveen-Midden. Peter Wouda van de Stichting Tijd, leidt daarna de deelnemers door de Tuin van Louis Le Roy aan de Kennedylaan. Hij vertelt u er alles over het ontstaan ervan en de filosofie die erachter zit.

Heerenveen-Midden is een wijk die na WO II is gebouwd, en is hiermee een van de oudste wijken van Heerenveen. In de loop der jaren zijn en worden er delen van de wijk vernieuwd. Dat is duidelijk te zien aan de bouwputten en andere bouwwerkzaamheden. http://www.heerenveenmidden.nl kan men zich alvast “inlezen” op de rondleiding.

De rondwandeling wordt geleid door een ervaren gids van de Werkgroep, die veel , zo niet alle, ins en outs van de wijk kan vertellen.

De wandeling start donderdagavond 7 juni om 19.00 uur op de stoep van Museum/VVV Heerenveen en duurt ongeveer 1 ½ uur. De kosten bedragen € 5,00 per persoon; donateurs van de Werkgroep Oud-Heerenveen betalen (op vertoon van donateurskaart) € 2,50.

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 6 juni 12 uur juni bij de balie van Museum/VVV Heerenveen, telefonisch 0513-625555 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het maximum aantal deelnemers is 20.

 
 

Alle datums

  • 2018-06-07 19:00 - 20:30

Powered by iCagenda